Tràmits residència sense activitat lucrativa

Andorra ofereix a les persones físiques amb un determinat patrimoni, que no siguin ciutadans andorrans, la possibilitat d’establir la seva residència al Principat i gaudir del seus avantatges. És el que es coneix com a “residència sense activitat lucrativa” i existeixen els tipus següents:

  • Residència sense activitat lucrativa.
  • Residència com a professional amb projecció internacional.
  • Residència per raons d’interès científic, cultural o esportiu.
  • Residència sense treball per estudis, en pràctiques formatives, per entrenaments esportius o per recerca.
  • Residència sense treball per ingrés en centres geriàtrics privats o per ingrés en centres de cures mèdiques o terapèutiques privats.

Cada tipus de residència sense activitat lucrativa té un seguit d’avantatges i requereix tràmits específics. A Crèdit Andorrà posem a la disposició dels nostres clients els nostres gestors personals i la nostra xarxa de col·laboradors i d’assessors experts en planificació fiscal i patrimonial internacional, per analitzar la seva situació personal i ajudar-lo a determinar la millor solució en cada cas.

Un cop triada la millor opció, ens ocupem, a través de la nostra xarxa de col·laboradors, de tots els tràmits i gestions necessaris perquè aquests siguin àgils, fàcils i ràpids.