Reconeixements i certificacions

El nostre rigor, professionalitat i responsabilitat en la gestió han rebut el reconeixement de les més importants entitats de qualificació, en tots els àmbits de la nostra activitat: financera, social, mediambiental i regulatòria.

Millor banc d’Andorra en banca privada 2018 (Financial Times. The Banker i PWM)

Grup Crèdit Andorrà ha estat reconegut com a millor banc d’Andorra en banca privada pel grup Financial Times, mitjançant les publicacions The Banker i PWM.

Més informació: Sala de Comunicació

Millor banc d'Andorra en banca privada 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 (Global Banking & Finance Review)

Global Banking & Finance Review ha reconegut per sisè any consecutiu Crèdit Andorrà com a millor banc de banca privada a Andorra i per quart any seguit, com a millor banc en RSC 2018 al Principat.

La revista ha tingut en compte el model de Wealth Management del Grup, basat en la confiança dels clients, i la proposta de valor vinculada a un model boutique de banca privada i gestió d’actius.

El reconeixement també destaca el compromís de l’entitat amb el país i la societat a través de la Fundació Crèdit Andorrà, que s’ha refermat amb l’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides i l’adopció de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Més informació: Sala de Comunicació

Innovació bancària
Innovació bancària

Merkaat, l’assessor en inversions digital, ha estat premiat per Efma com a millor innovació del sector bancari.

Més informació: Sala de comunicació

Fitch Ratings
Fitch situa el ràting de Crèdit Andorrà en ‘BBB’ amb perspectiva estable

L’agència de qualificació creditícia Fitch Ratings ha atorgat a Crèdit Andorrà un ràting a llarg termini ‘BBB’, amb perspectiva estable, i un ràting a curt termini ‘F3’, una qualificació que reflecteix l‘estabilització dels factors de crèdit i la capacitat del banc per fer front a la situació financera del país.

Fitch ha valorat positivament l’elevada capacitat de Crèdit Andorrà per generar beneficis, el seu adequat nivell de capitalització i el seu equilibrat procés d’expansió internacional del negoci de banca privada i gestió d’actius.

Més informació: Sala de Comunicació

ISO
ISO 9001:2008 de qualitat

Els departaments de Tresoreria i Mercat de Capitals i d'Administració de Mercats i Control de Crèdit Andorrà, com també la gestora Crèdit Andorrà Asset Management disposen de la certificació ISO 9001:2008, que garanteix als clients uns alts estàndards de qualitat en la seva gestió.

GIPS
GIPS (Global Investment Performance Standards)

Crèdit Andorrà Asset Management, la gestora del Grup, disposa de la certificació GIPS, un estàndard adoptat per garantir l'ús de processos ètics i transparents a l'hora de calcular i fer públics els rendiments de les inversions dels clients. De la mateixa manera, la norma certifica que les dades publicades són equitatives respecte a d'altres entitats de gestió de fons d'inversió en l'àmbit internacional. Crèdit Andorrà Asset Management forma part de la junta directiva de l'associació espanyola que promou GIPS. 

AIMA
AIMA (Alternative Investment Management Association)

Crèdit Andorrà Asset Management pertany a l'AIMA, l'associació mundial més important d'entitats que gestionen productes de gestió alternativa (hedge funds). A través de l'AIMA se suggereixen i s'elaboren les línies d'actuació dins del sector pel que fa a la legislació, la regulació i les normes de bon govern.