Què ens fa ser diferents?

Independents

Al Grup Crèdit Andorrà oferim solucions globals des d'una perspectiva d'arquitectura oberta guiada. Apliquem la filosofia de filtrar i seleccionar dins de les millors opcions del mercat. Presentem les millors alternatives, ja siguin pròpies o de tercers.

Especialitzats

Comptem amb experts en mercats financers que aporten el seu know how i un valor important en l'execució de l'estratègia global sobre el patrimoni.

Atenció personalitzada

Gestionem el patrimoni dels nostres clients sobre la base de la identificació de les seves necessitats financeres i el seu perfil inversor. Aportem solucions en l'àmbit financer, fiscal i legal mitjançant assessors externs especialitzats.

Internacionals

La plataforma internacional del Grup Crèdit Andorrà ens permet oferir les alternatives d'inversió més diverses. Creem oportunitats úniques mitjançant una xarxa internacional de proveïdors de serveis líders.

Disposem de plataformes i equips en múltiples jurisdiccions per oferir un servei boutique a qualsevol lloc del món: Andorra, Espanya, Suïssa, EUA (Miami), Luxemburg, Mèxic, Panamà i Xile.

Multibooking

Al Grup Crèdit Andorrà oferim als nostres clients la possibilitat d'ubicar les seves inversions en diferents centres bancaris segons la seva conveniència.

Tracte proper i proximitat

Busquem un tracte proper amb els nostres clientes, de confiança i d'absoluta professionalitat, amb un diàleg obert i a la seva mida sempre que el necessitin. Oferim un servei d'experiència global amb atenció localitzada.

Un profund coneixement del mercat

Al Grup Crèdit Andorrà transformem la complexitat dels mercats en idees pràctiques i innovadores, mantenint-nos fidels a la nostra filosofia d'arquitectura oberta. Aquest coneixement ens permet, alhora, incorporar a la nostra oferta de valor l'expertise local de cada mercat.

Qualitat i excel·lència en el servei

Tenim un estil propi marcat pel nostre compromís amb l'excel·lència en el servei i un reconegut prestigi internacional.

Posem a la seva disposició un equip de professionals altament qualificats, una àmplia gamma de productes i serveis contemporanis i competitius, mètodes rigorosos d'inversió i la tecnologia més innovadora.

 • Independents
  Independientes
  Oferim solucions globals des d'una perspectiva d'arquitectura oberta guiada. La filosofia que apliquem se centra en filtrar i seleccionar, dins de les millors opcions del mercat.
 • Tracte proper i de proximitat
  Trato cercano y próximo
  Volem establir amb els nostres clients una relació de proximitat per conèixer la seva situació personal i oferir-los la solució que s'adapti millor a les seves circumstàncies. El nostre objectiu és mantenir amb els nostres clients un tracte proper, de confiança i d'absoluta professionalitat, amb un diàleg obert i a la seva mida, sempre que aquests el necessitin.
 • Especialitzats
  Especializados
  Donem el nostre suport als nostres clients creant oportunitats úniques mitjançant una xarxa internacional de proveïdors de serveis líders.
 • Atenció personalitzada
  Atención personalitzada
  Oferim un servei especialitzat i a la mida de les necessitats de cada client, amb predisposició a l'assumpció de riscos.
 • Internacionals i multibooking
  Internacionales y multibooking
  Disposem de plataformes i equips en múltiples jurisdiccions per oferir un servei boutique a qualsevol lloc del món.
 • Un profund coneixement del mercat
  Profundo conocimiento del mercado
  Transformem la complexitat dels mercats en idees pràctiques, útils i innovadores, mantenint-nos fidels, en tot moment, a la nostra filosofia d'arquitectura oberta de productes i serveis.
 • Qualitat i excel·lència en el servei
  Calidad y excelencia en el servicio
  Tenim un estil propi, marcat per la distinció i pel nostre compromís amb l'excel·lència del servei.