El nostre concepte de Banca Privada

Quan vam obrir les nostres portes l'any 1949 ens vam proposar ser un referent per als nostres clients, un banc proper que garantís als clients la tranquil·litat i seguretat de confiar la gestió del seu patrimoni a un dels grups financers més solvents i millor gestionats del món.

Des de llavors, la nostra història ha anat lligada a la dels nostres clients, amb una política propera basada en el rigor i la professionalitat que, amb els anys, ens ha permès tant guanyar-nos la seva confiança com la de les més prestigioses empreses de qualificació bancària.

El nostre èxit es deu a una sòlida trajectòria i experiència oferint serveis globals de banca privada internacional i gestió de patrimonis. Els nostres clients trien un tracte personal, combinat amb la certesa de saber que comptem amb els millors especialistes i experts a escala internacional. 

Oferir solucions a la mida dels nostres clients és la nostra vocació. Oferim un servei de Banca Privada independent, especialitzat, internacional, multibooking, flexible i amb una atenció personalitzada.

Al Grup Crèdit Andorrà establim relacions duradores amb els nostres clients, basades en la confiança i en els resultats. Tenim cura, dia rere dia, d'aquesta relació amb la màxima seguretat i discreció, oferint solucions globals que cobreixin les necessitats, els objectius, les expectatives i les inquietuds del client.

 
Profund coneixement dels mercats
 
 
 
Gestió de patrimoni
Serveis globals de banca privada internacional
Tracte personal i proper
Especialistes
Confiança
Excel·lència en el servei