Carteres de Fons Selecció Experta

Les Carteres de Fons Selecció Experta són un servei pensat per fer una gestió activa de les seves inversions, d’acord amb el seu perfil inversor, mitjançant una selecció dels millors fons internacionals.

Una selecció acurada

Un equip de professionals especialitzats farà per vostè una exhaustiva selecció de fons de les més prestigioses gestores internacionals. 

Una gestió dinàmica

S’aplica una gestió activa perquè les seves inversions s’adaptin constantment als moviments del mercat i per aprofitar la millor oportunitat d’inversió en cada moment.

Una cartera 100% personalitzable

Podrà triar entre sis carteres d’inversió amb diferents perfils de rendibilitat i risc. Una anàlisi del seu perfil de risc ens permetrà definir la cartera que millor s’adapti a les seves necessitats. 

Un rigorós procés d’inversió

Per maximitzar la qualitat, es combinen les capacitats de gestió i d’anàlisi de Crèdit Andorrà Asset Management, la gestora de fons del Grup. S’aplica una revisió continuada i monitoritzada del risc de la cartera.

Comoditat i tranquil·litat

Els nostres professionals prendran per vostè les decisions d’inversió i s’encarregaran de l’operativa, sense que vostè s’hagi d’ocupar del dia a dia. En rebrà informació continuada a través del seu gestor i de l’e-Crèdit.