Carta de benvinguda

Crèdit Andorrà Seu Social

Crèdit Andorrà Seu Social

A Crèdit Andorrà, la gestió òptima dels interessos dels nostres clients defineix la nostra raó de ser. Per això, el nostre servei de banca privada internacional es caracteritza pel fet de ser personalitzat, independent i gestionat amb la màxima professionalitat i discreció.

El client és la nostra raó de ser, i els nostres esforços van sempre adreçats a oferir-li solucions a mida. Aquest compromís amb el client es veu reflectit en el nostre enfocament de la banca privada, un enfocament en què el rigor i la professionalitat que ofereixen els nostres experts fan possible adaptar el servei a les necessitats de cada client.

Crèdit Andorrà aporta una nova manera de fer banca privada amb el suport de l'experiència, el lideratge i un coneixement profund tant del mercat financer internacional com de l'entorn actual més proper. Tenim un estil propi marcat per la distinció i el tracte personal. Som especialistes en planificar i gestionar el patrimoni dels nostres clients de la mateixa manera que gestionem el nostre, amb independència, per garantir l'accés a les millors alternatives del mercat.

Satisfem les expectatives dels nostres clients amb serveis boutique perquè compartim una mateixa visió de la banca privada, que avança i evoluciona en un entorn cada cop més complex, però que respon als valors de discreció i rigor de sempre. Creixem amb i per als nostres clients, amb la seva confiança com a millor aliat de futur.

Benvingut a Crèdit Andorrà