10 Motius per ser client de Banca Privada

Solvència i solidesa

Confiï la gestió del seu patrimoni amb un grup financer amb gran solidesa patrimonial, una elevada capitalització i uns ratis confortables de solvència i liquidat. El nostre rigor, professionalitat i responsabilitat en la gestió han estat reconeguts internacionalment.

Experiència

La nostra visió de la banca privada evoluciona en un entorn complex alhora que respon als valors de sempre. Disposem d’una sòlida trajectòria oferint serveis de banca privada internacional gràcies a la confiança depositada pels nostres clients durant més de 65 anys.

Banc proper

Busquem un tracte proper amb els nostres clients, de confiança i professionalitat, amb un diàleg obert i a la seva mida. També disposem de canals de comunicació i serveis online per satisfer les necessites dels nostres clients en qualsevol moment.

Tracte personalitzat

Vostè es mereix un servei de banca privada especialitzat, flexible i amb una atenció i una gestió personalitzades. Analitzem el seu perfil d’inversió per oferir-li, en cada moment, solucions globals a la seva mida, avançades i competitives.

Els millors professionals a la seva disposició

Posem a la seva disposició un gestor envoltat d’especialistes en gestió d’actius. El nostre equip està format per persones amb capacitat contrastada i amb una alta especialització. També treballem amb col·laboradors de primer nivell que aporten valor en l’execució de l’estratègia.

Capacitat per a la gestió internacional de recursos

La plataforma internacional del Grup Crèdit Andorrà ens permet oferir oportunitats úniques d’inversió. Disposem equips en múltiples jurisdiccions per brindar serveis en qualsevol lloc del mon: Andorra, Espanya, Luxemburg, Suïssa, Estats Units, Mèxic, Panamà i Xile.

Productes competitius i innovadors

Transformem la complexitat dels mercats en idees pràctiques i innovadores. És per això que podem posar a la disposició dels nostres clients una amplia gamma de productes i serveis bancaris avançats, competitius i adaptats a l’entorn. 

Innovació i transformació digital

Tota l’economia està sotmesa en un procés profund de digitalització i la banca no és una excepció. A Crèdit Andorrà entenem aquest procés com una oportunitat per oferir als nostres clients la màxima comoditat i noves formes de relació.

Compromís amb el client

L’honestedat i l’ètica formen part de la nostra manera d’entendre la relació amb el client. Ens comprometem a mantenir-lo permanentment informat de l’evolució de les seves inversions i d’aplicar una política de comissions basada en els resultats.

Compromís amb el progrés col·lectiu

Busquem una harmonització entre els objectius de negoci i els aspectes socials. Volem crear valor contribuint també al progrés del conjunt de la societat. Aquest compromís es materialitza en un amplia ventall d’iniciatives en diferents àmbits.